ELECTROWORLD GEBR. DE BOER JOURE       0513-410678
Home
Pas-Foto's
Reparatie / Service
Onderdelen bestellen
Inductiekookplaat
Actuele Folder
Contact
Algemene voorwaarden
Route

 

Fair use
Het is niet toegestaan van deze site gebruik te maken op een manier die andere internetgebruikers zou kunnen hinderen of anderszins het goed functioneren van deze site, de daarop gepresenteerde informatie of de achterliggende programmatuur zou kunnen aantasten.

Links naar sites van derden
Deze site bevat hyperlinks naar sites die buiten het domein liggen. Hiervoor gelden mogelijk op die pagina's aangegeven afwijkende voorwaarden. Electroworld Gebr. de Boer is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dergelijke pagina's of voor de op deze sites als download aangeboden software.

Aansprakelijkheid
Electroworld Gebr. de Boer kan de beschikbaarheid en juistheid van alle op deze site voorkomende gegevens niet volledig garanderen. Electroworld Gebr. de Boer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door afwezigheid of onjuistheid van op deze site weergegeven gegevens. Behalve indien deze schade te wijten is aan opzet of grove schuld. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
 
Wij zijn lid van de Techniek Nederland voorheen UNETO-VNI en de voorwaarden zoals hieronder vermeld volgen wij:

Techniek Nederland / UNETO-VNI heeft voor de aangesloten elektrotechnische detaillisten en reparatiebedrijven diverse (leverings)voorwaarden opgesteld voor het sluiten van een overeenkomst. Door deze voorwaarden bent u, als consument, onder andere verzekerd van garantie op de geleverde producten en de eventuele installaties en/of reparaties.

Bedrijven die niet zijn aangesloten bij Techniek Nederland / UNETO-VNI gebruiken deze voorwaarden niet! Dus kiest u voor garantie en zekerheid, kies dan voor een erkend elektrotechnische detaillist/reparatiebedrijf.

 

Voorwaarden voor de Elektrotechnische Detailhandel

 

algemene voorwaarden elektrotechnische detailhandel

 

Electroworld mooi voor elkaar. | electroboer@home.nl